Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Д-р Георги Тодоров, лабораторен лекар от 17 години, който участва

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Д-р Георги Тодоров, лабораторен лекар от 17 години, който участва
Коментари Харесай

Д-р Тодоров: Чуждестранни студенти влизат в България, затварят ги за 14 дни и няма кой една баничка да им купи. Навън ги чака затвор

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Д-р Георги Тодоров, лабораторен доктор от 17 години, който взе участие в организацията на всички проби в страната, описа пред Слави Трифонов: 

" Днес бяхме на семинар, на който ни образоваха по какъв начин да назначаваме другите типове проучвания за ковид. Казаха, че в имунологичните проби, които са валидирани като точни, имало скрита измама. 

Ако пуснат имунологичните проби, незабавно ще се види имунологичният статус на хората, а когато се види той, всичко завършва и облагата от 200-250 хил лв. дневно на лабораториите, които вършат PCR на хората, умира. 

Предложиха да вършим антигенен тест. Това е един нов тест, който още не е валидиран в България. 

Ние не лекуваме вируса, а хората. Хората имат имунна система. Нашата имунна система реагира на всеки външен сътрудник от заразен темперамент. Произвежда антитела и си задейства имунинета. Той от своя страна е от клетъчна и течна част. В течната част се намират имуноглобулините. Те са първите които отиват да реагират против нещо. Ние изследваме нашите имуноглобулини с проби. 

PCR-ът е химическа реакция, която дава опция посредством един ензим да се направи копие на нуклеинова киселина. Киселините са няколко типа. PCR-ът развързва веригата и построява друга верига. Това е химия. PCR-ът е технология, при която могат да се позволен доста неточности, без да сгреши лаборант, лаборатория или машина. Самата технология основава неточности. 

Колегите търсят метод, по който да освободят хората от карантина. Защото няма механизъм да те освободят след позитивна индикация. Карантината е като домакински арест. 
Някои задгранични студенти, които идват в България, потеглят на учебно заведение, някои ги изследват, затварят ги под карантина и тези хора, без да знаят език, без да имат родственици, ги затварят за 14 дни и няма кой да им купи една баничка. И в случай че наруши карантината, го чакат година и половина затвор и 20 000 лв. санкция. Такива присъди има към този момент в Пловдив. А тези хора не са рискови. Човек, който е безсимптомен, не може да заразява никого ", разясни медикът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР